Kawasaki har lansert to av sine crossere for neste år igjenom deres egen offisielle YouTube-kanal.

Begge syklene har fått oppgraderinger fra årets modeller både på dempere, motor og chassis.

Kawasaki har, som flere og flere produsenter gjør, valgt å lansere de to crosserne med video-presentasjon og gjennomgang på YouTube.

KX250F:
Rett fra racing verden, ett nytt stempel med bridged-box bunn som gjør sin første opptreden i en masseproduksjons maskin. Andre endringer tilbyr økt ytelse, holdbarhet og pålitelighet.

Oppdateringer til chassiset inneholder endring av svingarm og demper oppsett for økt styring og en optimalisert balanse som bidrar til økt stabilitet på svingete veger.

-Ny fabrikk inspirert motor tuning
-Ny letthåndterlig chassis
-Ny Showa Twin-chamber gaffel med titan belegg
-Ny Uni-Trak bakre suspensjon

Tekniske spesifikasjoner er ikke offisielle enda.

KX450F:
KX450F er en av de bedre i sin klasse i en rekke tester. For 2010 får KX450F en rekke motor og chassis oppdateringer for å sikre sin posisjon med en rekke ytelsesforbedrende oppdateringer til både motor og chassis.

Resultatet av disse fornedrelsene av motor gir økt høyt turtall og ytelse. Den nye motoren har bedsre spesifikasjoner tilsvarende som de aller beste racing-utgavene av sykkelen fra 2009. Stempelet er helt nytt medbridged-box bunn som gjør sin første opptreden i en masseproduksjons maskin. I tillegg er clutchen forbedret og mer finjustert for økt clutch følelse.

Chassis er oppdatert med fokus på å gjøre KX450F enda enklere å kjøre fort. Justering av ramme og oppheng resultere i lettere håndtering, forbedret fjæring, styring, økt komfort og betre demping ved landing av hopp.

-Ny fabrikk inspirert motor tuning
-Ny innstillinger i justerbar Motocross ECU
-Letthåndterlig chassis
-Forbedret foran / bak suspensjonen fjærer og demper innstillinger
-Økt clutch følelse

Tekniske spesifikasjoner er ikke offisielle enda.

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss