Å forbrenne kalorier på MC

Del:

Vi får jo høre at det er viktig å forbrenne kalorier i en ikke fullt så hektisk hverdag der vi blant annet sitter mye i bil. Nå får vi nok en god unnskyldning for å kjøre en motorsykkel i stedet for at annet kjøretøy. Av: Mona Forsnes

Motorsykkelkjøring kan sammenlignes med fysisk trening fordi det krever at du bruker muskler både i øvre og nedre del av kroppen når du skal holde sykkelen stående, styre den, dytte den bakover og å manøvrere den i forskjellig type terreng.

Graden av kalorier av litt avhengig av forskjellige ting. Alt som gjør at du må jobbe ekstra for å holde deg på sykkelen, får kaloriene til å rulle av ekstra. F.eks. har du en tung sykkel eller tungt sikkerhetsutstyr på, gjør dette at du må jobbe mere. Motocross eller off-road kjøring er enda mer krevende, hvertfall hvis du kjører i et krevende terreng. Dette kan sammenlignes med moderat svømming.

Du kan sammenligne andre former for transport i skjemaet nedenfor:

Activity (1 hour for 150-pound person)

Calories Burned

Riding a motorcycle

179

Driving an automobile or light truck

143

Driving a heavy truck, tractor or bus

214

Riding in a car, truck, or bus

0

Flying an airplane

143

Ikke bare sparer du penger i evt. bom, du kan også trene deg ned i vekt på en sykkel i stedet for å kjøre bilen til og fra jobb.

Enda en god unnskyldning for å kjøre motorsykkel

Comments Closed