Pål-Anders-Ullevålseter-ADDC-2013-4

 

Vi gratulerer Pål Anders Ullevålseter med dagens femteplass, samt en fjerdeplass sammenlagt i årets Abu Dhabi Desert Challenge.

 

På sin egen nettside dakar.no forteller han om dagens plassering:

 

Pål Anders Ullevålseter ble nummer 5 på den 266 kilometer lange 5. og siste etappen av Abu Dhabi Desert Challenge i formiddag – han endte på 4.-plass sammenlagt i rallyet.

 

Vinneren av etappen ble Paulo Goncalves fra Portugal som slo Ullevålseter med 2 minutter og 8 sekunder i dag. Sammenlagt vant Marc Coma fra Spania for 5. året på rad. Ullevålseter endte 00:17:12 bak på en 4.-plass.

 

En liten kuriositet: Sam Sunderland som ledet sammenlagt frem til i går, kjørte på feil side av målflagget på onsdagens etappe og fikk 10 minutters tidsstraff for dette. Hadde han kjørt riktig, hadde han slått Coma i sammendraget og vunnet.

 

– I dag gikk det skikkelig fort. På noen av strekkene med litt hardere underlag var vi opp i 180 km/t i cruising speed. Jeg føler egentlig at jeg har kjørt ganske bra gjennom hele rallyet og at både utstyr og fysikk har fungert. Og en 4. plass er heller ikke til å klage over. Dette er første VM-runden denne sesongen og har vært en fin oppladning for videre progresjon. Neste VM-løp for meg nå blir i Qatar 23.-26. april, sier Pål Anders.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss