Pål-Anders-Ullevålseter-ADDC-2013-3

 

Pål Anders Ullevålseter tok første steg opp på pallen og ble nummer 3 på den 266 kilometer lange 4. etappen av Abu Dhabi Desert Challenge i formiddag.

 

Ullevålseters offisielle fanside på Facebook er oppdatert der det skrives at vinneren igjen ble briten Sam Sunderland som også leder ADDC sammenlagt. Ullevålseter ble slått med 2 minutter og 33 sekunder på etappen.

 

Kjempetøft

– I dag var det kjempetøft. 26 mil gjennom tjukk sand og masse terreng (store sanddyner). Jeg merker at jeg får mye igjen for at jeg har trent mye barmark med en kombinasjon av fysikk og kondisjon. Jeg kjenner at jeg er i form og at jeg kan presse ut det lille ekstra når jeg trenger det. Jeg er veldig fornøyd med at jeg tar en pallplass her i dag, sier Pål Anders Ullevålseter.

 

Sammenlagt

Sammenlagt ligger nordmannen fremdeles på 4.-plass, 16:19 bak Sunderland.

 

Rallyet avsluttes i morgen.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss