AndreVilla-avslutter-2013-1

 

I helgen deltok André Villa i konkurransen ”Speed and Style” og halte i land en fortjent andreplass. Men under prisutdeling tok han bestemmelsen om å ikke konkurrere lengre i FMX (X-games, X-fighters osv).

 

Han har brekt ikke mindre enn 28 ben rundt om på kroppen og på den offisielle Facebooksiden skriver han, at nå er det slutt:

 

–  Det føles godt når drømmer blir virkelighet, men drømmer kan endres over tid. Jeg har alltid sagt til meg selv å følge magefølelsen hele livet og i går, under prisutdelingen gjorde jeg det offisielt at jeg ikke vil konkurrere i FMX (X-games, X-fighters osv) lengre. Jeg vil fortsatt være med på oppvisning og å delta i ”Speed And Style”.

 

–  Det har vært 10 utrolige år, men nå er jeg klar for nye utfrodringer med en kropp som fortsatt kan fungere.

 

–  Takk til dere alle som har vært en del av det og avslutter det hele med to ord: Much love.

 

En videsnutt fra helgen ser du under:

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss