Bikefest-2013-2

 

Søndag 26. mai er det igjen klart for en storstilt vårmønstring for motorsykler i Trondheim. Arrangementet som går under navnet Bike Fest arrangeres for niende år på rad, og er i år flyttet til et nytt og større område ved Trondheim Spektrum på Øya.

 

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien.

 

– Bike Fest har etablert seg som et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, forteller Morten Andersen. Han er redaktør i Biker Journalen og ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, chrome, lakk og lær, og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære. Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) som også vil holde appell fra scenen.

 

Trondheim Spektrum på Øya

BikeFest-2013-1

 

På Bike Fest blir det en miks av alt fra originale perler til langgaflede choppere, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir Ride-In Bike Show med premiering av motorsyklene i åtte klasser, og utvalgte vinnere går videre til finalen på Oslo Motor Show i oktober. Salgsboder hører med på Bike Fest, og det blir som vanlig utstilling og demokjøring av årets modeller fra flere leverandører. I tillegg blir det et eget felt med brukte motorsykler for salg, demokjøring, pølser og brus og live rock’n roll fra scenen.

 

Det arrangeres felleskjøring til Bike Fest fra flere steder, blant annet fra Børsa via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim. Avgang kl.12 fra Børsa skole. I fjor stilte over hundre motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest. Også fra Verdal blir det felleskjøring med start fra lokalene til Verdal Båt, Scooter & MC kl. 11. Fortløpende info om Bike Fest, felleskjøringer etc blir lagt ut på www.bikefest.no

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss