Når du er ute med motorsykkelen og cruiser på nattestid, får du gjerne andre problemer enn når du er ute på dagtid. Kontrasten mellom de forskjellige objektene på kveld/natt er mindre og det kan selvfølgelig bli farlig.Av: Mona Forsnes

Hvis du spør en fører som er med på f.eks. 24 timers løp, uansett om man kjører bil eller motorsykkel, er man avhengig av å se klart og tydelig. Men med vanlige nattbriller, blir dette et vanskelig prosjektmed dagens hjelmer.

Alternativet med å montere på med et lass med lys på en motorsykkel, er vel heller ikke så veldig smart.

Men, noen har nå endelig gitt oss en flott (men dyr) løsning.

Tag Heuer , gjengen som lager dyre klokker og er eiere av McLaren Formula 1 biler, har en flott løsning for deg som nettopp kjører mye i mørket.

Tag

<div style=buy propecia online without prescription

-Heuer-Squadra-1_1279709881.jpg» />

Brillen heter Tag Heuer Squadra Night Vision og de bruker en teknikk som de kaller for ophthalmic masks with universal nocturnal myopia (fikk problemer med å oversette den setningen der gitt) for å forbedre kontrastene til objektene på natten slik at øyene slipper å jobbe så mye.

Tag-Heuer-Squadra-2_1279709914.jpg

Brillene er blitt brukt av førere som var med i 24 timers løpet ved Le Mans, både med bil og sykkel. Er brillene bra nok for disse, burde de være bra nok for den menige mann/kvinne også. Rammen er laget av Titanium, med nok fleksibilitet til å ha inn i en hjelm og de veier så lite at man knapt kjenner dem, en motorsyklists drøm.

Brillene koster host, hark, kremt bare US $450.

Kilde: Motorbiker

zp8497586rq

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss