Bruktkjøp av mc

Del:

Mange av de som er uten sykkel, kjenner lysten etter å kjøre komme krypende på når vi mc’ister kommer kjørende på to hjul.Av: Mona Forsnes

Tips til de som er uten sykkel: feriepenger eller evt. skattepenger kan brukes slik at de kan være på to hjul sammen med oss andre.

Det går an å gjøre gode bruktkjøp men man må være kritisk til det som finnes på markedet. Først må du finne ut av hva du har råd til, hva du vil ha, vite hva du skal se etter og sette deg inn i modellenes funksjonalitet.

Cruisere:
Rent generelt kan man si at cruisere er de tryggeste bruktkjøpene, rett og slett fordi de gjerne kjøres pent og har gått lite.

Allround:
Er også interessante, men de har gjerne flere kilometer på telleren. Vær obs på generell slitasje, og få oversikt over slitedeler som må skiftes i nærmeste fremtid. Dekk og kjede koster fort 5-6.000 kroner, hvilket må tas med i betraktningen.

Sporty sykler:
Finnes det mange av, men for å gjøre et godt kjøp må man være kritisk. Uoriginalt utstyr og annen lakk trekker ikke opp prisen snarere tvert i mot. Gå for modeller som har et godt renommé i markedet.

klikk.no finner du Trinn-for-Trinn guide til trygge bruktkjøp.

Comments Closed