Buchern Racing (Sebastian Buch) er fortsatt ute og herjer på Isle og Man og dette er nok det største han har vært med på når det gjelder løp. Av: Mona Forsnes

Han er til en stadighet i ekstase over å kjøre på Isle of Man og lengter allerede etterneste gang han kan være med. Høyeste gjennomsnittsfart ble denne gangen på 187.48!! Imponerende

Her er det siste som er lagt ut på bloggen hans:

Starten gikk og jeg kom greit ut. Hadde fått byttet start nummer fra 81 til 28. Men det ble mye trafikk uansett. Var klar over dette før start, og gadd ikke ta noen unødvendige sjanser, og håpet på at de 2 siste rundene skulle være noenlunde frie. Sleit likevel med å komme forbi 750 ene. Til slutt fant jeg ut av at der 750 enerullet av gassen over høyfartshoppene, kunne jeg holde nesten stramt, og fly forbi.

Kom inn til pitstoppet etter 2. runde. Pitstoppen gikk absolutt smertefritt, og vant nok noen plasseringer der. Fikk 2 flotte siste runder. Fikk dessverre gulflagg på begge og tapte noen sekunder. Men klarte å nå målet mitt på siste runden, med en tid på 19 min og 25 sec (116,5 mph i snitt). Og det ble en 8 plass i senior raceet.

Alt i alt har det vært 2 fantastiske uker. Hvordan jeg skal kunne gå tilbake til f eks Rudskogen igjen vet jeg ikke. Isle of Man er et vilt sted. Kicket av å fly ned Bray Hill i 250 +, og kjenne hele sykkelen komprimere og bli kastet videre er verdt en hel NM sesong alene. Ikke ofte jeg syntes racingen er verdt hver eneste krone og mer. Og så lenge jeg har muligheten til det, blir det ikke siste gang jeg er på Isle of Man!

Må også rette en stor takk til alle som har bidratt. Gutta fra Ugly Bugly racing gjorde et glimrende pitstop, da de heller kunne valgt å sitte på puben. Paul har også gjort en kjempejobb. Han klarte også å sette ny drivstoff rekord på Hiace en. 1,63 liter på mila er ikke dårlig av en kjørelærer. Minste vi var nede på var 0,98 l/m. Er for mange britter som har hjulpet oss til å nevne, men Mark Castle og Carolynn Shells har vært uunnværlige. Også en sto takk til Petter Solli og Non-Stop Trading som har hjulpet med oppsett og deler.

Kilde: vgb.no

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss