Sebastian Buch er fortsatt ute på øya og har brukt de siste dagene på å trene enda mere og håper på å få en god startplass. Treningen på torsdagen ble preget av en del ulykker.

Her er det siste fra bloggen:

Våknet til klar himmel og nydelig vær. Klarte å få byttet startnummer fra 81 til 35 så ting så bedre ut. Dog jeg burde ca hatt start nummer 10 etter treningstidene.

Satte avgårde på første runde og begynte å ta igjen noen. Kom ned til Greba Castle hvor jeg fikk gulflagg. Der lå Tim Venables som vant newcomers racet livløs. Sykkelen hans lå midt i banen og var blitt delt i flere deler. Kjørte over noe knuste kåpe greier og var sikker på at de skulle rødflagge racet.

Men jeg fikk grønt flagg, og prøvde å nullstille meg. Var mye trafikk og mistet en del tid der. Ned mot mål på 1. runden fikk jeg gulflagg igjen. Der lå det en hoj som hadde sølt olje midt i banen. Dog det gikk greit.

Runde 2 var igjen preget av mye forbikjøringer. Men på slutten av runden begynte jeg å få mer fri bane. Fikk flyt i kjøringen men det gikk ikke lenge før jeg ble rødflagget ved Creg ny bar. Kjørte inn til siden og der stod Ian Hutchinson som flaggvakt (Han vant 5 ut av 5 løp på TT i år) Kjempe betjening på Creg Ny Bar som gav oss et glass med vann og en såkalt bacon bap.

Kom til slutt ned i depotet og fikk vite at løpet var gjeldende etter 1 runde, og at det ikke ville bli noen omstart. Ble nr 11 ut av 78. Jeg viste ikke hva som hadde skjedd, men du så tydelig at folk var påvirket.

Fikk senere vite at det hadde vært en stygg tragisk ulykke, og at 2 hadde strøket med på 2. runde av Junior racet. Det setter racingen i et annet perspektiv, men her går ting sin gang uansett. Det ble holdt en banket på Villa Marina senere på kvelden hvor Chris Bradshaw og Jamie Adam fikk en hyllest.

Får sende alle tanker til familie og venner til de avdøde. Og håpe at Tim Venables er tilbake på beina og stiller til TT 2011.

Kilde: Vgb.no

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss