Eric Buell og Harley Davidson har annonsert at Buell er et ferdig kapittel i MC-historien, men nå er det informasjon som tyder på at merket kanskje kan overleve allikevel – om HD og Eric Buell vil selv da!

Som vi fortalte litt tidligere denne måneden, gikk Erik Buell selv ut i en tåredryppende pressekonferanse på video på hjemmesiden til Buell og sa at de dessverre nå la ned MC-merket (for godt?).

Nå har en gruppe velstående investorer samlet seg sammen og har ønske om å ta over Buell. De ønsker å kjøpe navnet og samtidig fortsette produksjonen av motorsyklene.

Det er Walworth County Economic Development Alliance som står bak det hele og har dratt med seg Village of East Troy, Walworth County Board og East Troy Chamber of Commerce.

Buell sitt hovedkontor og fabrikk ligger i East Troy i Wisconsin, og det ser da ut som om lokale krefter jobber knallhardt for å beholde Buell.

Den ønskede overtagelsen inneholder også dagens produksjonsanlegg i East Troy hvor det arbeidet ca 170 personer.

Investorgruppen legger nå planer for å ha et møte med Eric Buell for å redde virksomheten fra nedleggelse.

Da gjenstår det å se om HD og/eller Erik Buell ønsker å selge merkenavnet Buell. Om HD har planer om selv å re-starte sportsmotorsykkelen sin på et senere tidspunkt kan det bli vanskelig, og ikke minst veldig dyrt, å få tatt over merket.

Bildene under er fra Buells fabrikk.

Buell_Fabrikk_1256731472_1256731482.jpg

Buell_Fabrikk2_1256731500_1256731509.jpg

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss