Superbikefører Carl Berthelsen har ventet lenge på følelsen han sitter igjen med etter den første NM-runden i Superbike på Karlskoga.

Pressemelding fra Team Suzuki Norway ved Carl Berthelsen

– Fy flate så deilig. Denne følelsen har jeg ventet så lenge på. Endelig stemmer alt hundre prosent. Nå hadde vi god trøkk og jeg var ordentlig på hugget. Jeg har faktisk ikke kjørt en bedre roadracinghelg siden 2008. Dette er faktisk helt på høyde med det beste jeg har kjørt, så det smakte utrolig godt, smiler en meget godt fornøyd Suzuki-fører etter årets første NM-runder på Karlskoga i Sverige.

Svært vanskelig kjøreforhold
Det har vært en krevende helg for roadracingeliten i Sverige. Dårlig vær førte til svært vanskelige kjøreforhold.

– Det var vannvittig glatt på søndagens første løp. Jeg må innrømme at jeg slakket av litt slik at jeg ikke skulle velte. Men allikevel var jeg skikkelig på hugget, og det var utrolig moro å kjøre sykkel, sier Berthelsen. Selv om resultatene ble en fjerdeplass og en femteplass henger ikke Berthelsen med hode.

– Jeg er selvfølgelig ikke fornøyd med fjerde og femteplasser, men denne helgen var det veldig bra. Slik jeg føler meg nå skal de kjøre fort de som skal vinne over oss på Vålerbanen, sier han. Berthelsen fikk også mange tilbakemeldinger på at tempoet var høyt på Karlskoga.

Ser fremover
Nå er racingprogrammet til Carl Berthelsen tett, men det passer Suzuki-føreren bra. Allerede neste helg drar han til Tyskand for å kjøre IDM Schleizer Dreieck.
– Nå ser jeg frem til neste runde i IDM. Den kjøres på min favorittbane i Tyskland, så dette kan bli moro. Etter helgens gode gjennomkjøring på Karlskoga har jeg tro på et godt resultat, forteller Berthelsen. Allerede 19. til 21. august blir det nye NM-runder på Vålerbanen i Hedmark. Ettersom NM-rundene på Rudskogen Motorsenter ble avlyst består årets NM kun av fire løp.
– Nå har vi kjørt de to første rundene på Karlskoga, og nå er det NM-runder og Nordisk mesterskap på Vålerbanen som jeg ser frem til. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å dra NM-gullet i havn, og målet er også å bli Nordisk mester den samme helgen, forteller han.

Ny sykkel
Carl Berthelsen kjørte helgens NM-runde i Karlskoga på en helt ny GSXR 1000 L1, en sykkel Berthelsen var ekstremt godt fornøyd med.
– Den nye sykkelen var utrolig bra. Den har bedre motor og lavere vekt enn min gamle sykkel. Jeg trivdes utrolig godt på sykkelen, og når jeg i tillegg føler meg mye bedre form gleder jeg meg til å kjøre flere løp på den, sier han.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss