H-D-Oslo-1

 

Arne Aarum avvikler sitt firma Custom Service etter 12 års suksessfull drift i Oslo.

 

Det er med et visst vemod Arne Aarum legger ned sitt firma Custom Service. Etter en kraftig økning i husleie, ser han det ikke lenger økonomisk forsvarlig å fortsette driften i de eksisterende lokalene.

 

Alternativet var å finne nye lokaler i akseptabel prisklasse, evt. i noe avstand utenfor Oslo, men under de rådende forhold fant han det enklere og vel så interessant å avvikle firmaet og heller styrke den autoriserte H-D forhandleren Lazy Boyz Harley-Davidson Oslo med sin kompetanse.

 

Arne Aarum starter i ny jobb hos Lazy Boyz – Harley-Davidson Oslo.

 

Vi er glade for å informere om at Arne Aarum har takket ja til å begynne hos oss som servicewriter/kundemottager/mekaniker. Med Arnes mangeårige erfaring fra custombygging og verksteddrift generelt ser vi han som en god ekstra ressurs for vårt verksted. Arne har fagbrev og verksmesterpapirer i motorsykkelfaget, og vil tilføre vårt verksted ytterligere arbeidskapasitet og faglig tyngde.

 

Alle Custom Services eksisterende kunder ønskes hjertelig velkommen til Lazy Boyz’ verksted, hvor de vil finne Arne i verkstedresepsjonen. Overgangen fra Konowsgate 67B til Strømsveien 266 vil foretas løpende og Custom Services innbookede kunder vil få separat beskjed om evt. nytt oppmøtested for avtalt service.

 

Vi søker å ha gjennomført nedstenging av driften i Konowsgate innen utgangen av juni, men Arne vil finnes i verkstedresepsjonen hos Lazy Boyz Harley-Davidson AS allerede fra 17. juni.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss