cialis vs viagra

tent/uploads/2012/12/Marc-Coma-Dakar-2-670×435.jpg» alt=»» width=»670″ height=»435″ />

 

Marc Coma sliter fortsatt med en skade i den venstre skulderen og må dessverre melde avbud i Dakar 2013. Kampen om tittelen vil måtte gå uten Marc Coma og vår egen ørkenrotte, Pål Anders Ullevålseter vil kjempe om å være på pallen, da mest sannsynlig med Cyril Despres, som uten tvil også har et sterkt ønske om å være på toppen av pallen.

 

Skaden fikk Marc Coma etter å ha deltatt i Morocco Rally og bare noen få uker etter løpet, uttalte han at han var 100 % sikker på at han ville være med i Dakar. Men, når det kom til stykket, viste det seg at skaden var verre enn antatt og han ser seg nødt til å stå over denne gangen. Men, han har planer om å delta, neste gang.

 

Ved en pressekonferanse i Barcelona uttalte han at han har ambisjoner om å delta igjen:

 

“In my present state of fitness I’m not 100% to take on the Dakar, but this is only a temporary setback. Marc Coma will be around for some time yet”

 

Favorittene er derfor omgjort noe og Cyril Despres ligger dermed øverst når hans sterkeste rival ikke kan delta. Helder Rodrigues er også en sterk kandidat men vi krysser det vi har for Pål Anders Ullevålseter.

 

Det er nærmere 200 førere som stiller opp i klassen motorsykkel og Pål Anders Ullevålseter har fått utlevert startnummer 8.

 

Listen over førerne finner du på websiden til dakar.com

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss