The Jack Russell Lover’s Ultimate Guide To Training

ikeport.no/wp-content/uploads/2013/01/Ullevålseter-2013-Dakar-1-670×330.jpg» alt=»» width=»670″ height=»330″ />

 

Teamet er ankommet Lima og Pål Anders Ullevålseter og hans faste følgesfører Arrendondo er klare til dyst nok en gang. Med på laget er også to mekanikere og to hjelpere.

 

Det er nærmere 200 konkurrenter som kjører i år men det er ”bare” 17 førere som utpeker seg som sterke motstandere mener Ullevålseter selv. Blant de nye teamene er også Honda som satser stort i årets løp.

 

Inne på websiden til Ullevålseter skrives det at han ser positivt på stor konkurranse og gjør bare deltakelsen enda morsommere.

 

Konkurranseinstinktet på plass

-Det kommer til å gå fortere enn noen gang i år. Jeg kan ikke holde igjen på noe.

 

-Jeg skal ut å teste i ørkenen på fredag, så det blir viktig å få den «rette» følelsen da. Den første etappen på lørdag er på 25 mils transportetappe og 12 km fartsetappe. Differansen mellom førerne blir ganget med fem. Altså dersom jeg kommer 1 minutt etter vinneren blir det lagt på en tid på 5 minutter.

 

Høyde og kulde blir verst

Etter en liten uke ut i rallyet skal man klatre opp på ca 4 000 MOH. Ullevålseter gleder seg ikke til kulden og høyden, og peker ut disse etappene som de han gruer seg mest til.

 

Eurosport har sendinger fra Dakar

Førstkommende lørdag kl 23:00 (med reprise kl 01:30) kan du se høydepunktene fra 1. etappe av Rally Dakar og vil også mest sannsynlig følge de fleste etappene direkte og sende høydepunktene på kveldene.

 

Dakar 2013 offisielle video ser du under:

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss