Pål Anders Ullevålseter henger fortsatt med og kjemper om en god plass.

 

Oppdatering sakset fra den offisielle Facebook siden til Pål Anders Ullevålseter:

 

Pål Anders Ullevålseter ble nummer 21 på dagens 6. etappe av Dakar Rally, og klatret til 20. plass i sammendraget.

 

Spesialetappen, som er første del av en todagers etappe uten utstyrsassistanse, strakk seg over 438 kilometer med start i Arica og målgang Calama.

 

Vinneren av dagens etappe ble Francisco Lopez Contardo fra Chile på tiden 03:36:21 og han slo nordmannen med 18 minutter og 48 sekunder. Ullevålseter ligger nå på 20. plass i sammendraget – 00:47:18 bak sammenlagtleder Olivier Pain fra Frankrike – ca 45 min. bak storfavoritt Cyril Despres på 2. plass.

 

Pål Anders har følgende å si om dagens etappe:

 

– Jeg har egentlig en god følelse og føler ikke at alt har gått tapt selv om jeg ligger drøye tre kvarter bak. Despres er og blir storfavoritt, men det er mange mellom ham og jeg som jeg skal slå etter hvert. Dagen i dag har vært helt grei. Lang og tung etappe, men jeg ligger på 95% risiko og kan egentlig ikke gjøre så mye mer så lenge teten gjør som de skal. Jeg taper heller ikke veldig mye i forhold til distanse og forhold, men jeg er nok av dem som misliker forholdene mest akkuart nå. Grus og stein er ikke min greie, og jeg gleder meg til sanden kommer tilbake.

 

Starten på Dakar i år var over all forventning, nå er jeg der jeg forventet å være på nåværende tidspunkt. Fremover skal jeg avansere – er ikke langt fra den opprinnelige planen og resultatet i forhold til tids-/etappebudsjettet.

 

1. LOPEZ (CHL)
2. FARIA (PRT) – 00:02:34
3. DESPRES (FRA) – 00:03:48

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss