StuntRider-Girl-ChescaMiles-1

 

Hva tenker du når er dame sier de kjører motorsykkel. Kan damer kjøre?

 

Jenter her i Norge er aktive i både trial, motocross, roadracing osv. men drift/stuntkjøring gjort av norske jenter har vi ikke funnet opplysninger om…enda…

 

Vi kan presentere utenlandske damer som driver med stuntkjøring og uten tvil har talent for det!

 

Franske Sarah Lezito startet med stuntkjøring på fire hjul i en alder av 13, men byttet fokus over på to hjul etter hvert og har drevet stuntkjøring i klassene: 125, 500 og kjører nå en 600 supersportssykkel som hun drifter og kjører stunt med!

 

 

Polske Ewa Pieniakowska begynte som proff i 2010 men startet i ung alder på å øve seg på en moped, som stadig ble ødelagt eller all treningen. Også hun har avansert til større sykler etter hvert. I dag bruker hun en Honda CBR 600 F3 som leketøy.

 

 

I USA finner vi Jessica Maine som kjøpte sin første motorsykkel i en alder av 17 år og startet med en 2002 Yamaha YZF600R. Hun har mistet oversikten over hvor mange ganger hun har brekt bein hvor på kroppen.

 

 

Tyske Mai-Lin startet ved en alder av 20 og ble ”frelst” da hun overvar et motorsykkel show. Hun bygde om sin egen Honda CB500 og ble med på et wheelie-kurs og har allerede nå bygd opp et stort team rundt seg og sitt.  Hun er for tiden indisponert etter en skade.

 

 

Familien til Chesca Miles har alltid vært interessert i motorsport og hun ble selv som 14 åring godt kjent med fart og spenning, noe hun ikke har mistet lyst til å stoppe med. Hun har i dag banesykkel i tillegg til Honda CBR600F,4 som hun bruker til stuntkjøring. Hun er i tillegg skuespiller og sanger.

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss