16 åringen Remi Verås Aukland som kjører for Vennesla Motorsport Klubb har fått en drømmeavtale for 2013. Remi har siden han startet med å kjøre roadracing som 12 åring drømt om en plass i Team Suzuki Norway, og endelig får han nå muligheten.

 

Presseskriv fra Team Remi:

 

Et av Remis store mål på veien mot toppen i roadracing har vært å kjøre i Team Suzuki Norway, noe som nå er et faktum.

 

Han skal i 2013 kjøre en Superstock preppet Suzuki GSXR600 i Team Suzuki. Både Remi og støtteapparatet er veldig spent på hvilke utvikling dette vil gi Remi, men vi er helt overbevist om at den kompetanse Team Suzuki kan tilføye Remi vil komme godt med.

 

Remi blir med sin lave alder en av de yngste som har stilt til start i denne tøffe klassen, og han skal kjøre NM og Nordisk mesterskap. Totalt 14 løp er planen.

 

Vi håper også at han i løpet av denne sesongen har fått stilt til start i ei runde av IDM, som regnes som den tøffeste serien i Europa. Remis mål denne sesongen er å få mest mulig erfaring på toppnivå, og at han kan etablere seg blant de fem beste i denne klassen.

 

Team Suzuki Norway drives av Carl Berthelsen som har vært helt i toppen i nordisk roadracing de siste 10 år, og flere starter i Superbike VM, samt tittelen som Nordisk Mester i Superbike på merittlisten sin. At Teamet hans har mye kompetanse å tilføye Remi er det ingen tvil i.

 

Teamet som består av to førere i Superbike klassen og Remi som eneste fører i 600 Superstock klassen, samt en rekke andre personer som gjør det mulig å drive med Roadracing på slikt nivå. Den nye Suzukien er allerede i deler, og motor og gaffel er sendt til tyskland for modifiseres. Det er det anerkjente tuningfirmaet Hertrampf Racing som skal bygge motor og demping. De samme gutta bygger forøvrig sykler for flere IDM og VM team så vi har store forventniger til årets Suzuki GSXR600.

 

Resten av bygget tar Team Suzuki seg av, og deler leveres i stor grad av Plassen MC&Racing.  Sesongstart for Remi er Dag Steinar Sundbys treningsleir 20. mars i Spania, der det skal kjøres 6 dager på to forskjellige baner.

 

Remi kan følges på den nye nettsiden remiaukland.no

 

Racing hilsen

Team Remi

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss