Ducati åpner fabrikk i Thailand

Del:

Ducati er heller ikke immune mot globalisering og utvidelser til et nytt og større marked og etter flere tiår med kun arbeid i Italia, har de nå bestemt seg for å åpne fabrikk i Thailand. Jobben med å sette opp fabrikken starter innen få dager.

Ducati vil flytte den siste delen av produksjonen (sammensettingen av delene av motorsyklene) som skal til det asiatiske markedet for å slippe unna de høye import og toll avgiftene.

Selvfølgelig er italienske fagforening og den lokale styre redd for at dette er det første skrittet til at fabrikken til slutt kommer til å bli lagt ned. De har spurte etter garantier som tilsier at dette ikke skal skje.

Administrerende direktør Gabriele Del Torchio, har ingen kommentar til spørsmålet men i følge Giancarlo Muzzarelli som er en av de regionale bystyremedlemmene som møtte han, kunne han fortelle at de kommer til å fortsette sine planer men har ingen intensjoner om å redusere deres tilstedeværelse i Italia.

Direktøren Del Torchio dro til Thailand onsdag for å se nærmere på plassen som de skal ha fabrikken på og evt. videre diskusjoner om temaet vil fortsette i januar.

Da har Ducati kommet i godt selskap sammen med H D, hvem er neste?

Kilde: Two Wheels Blog

Comments Closed