De aller fleste motorsyklister tramper inn til en hvilken som helst kjøreskole, tar teorien, setter seg på en skolesykkel, tar de nødvendige timene de må ha, får så å forhåpentligvis ”få” lappen. Da kan de gå glad og lykkelig ut gjennom dørene, se på det enorme utvalget som finnes av motorsykler, bruke de nødvendige pengene og så kjøre så mye de orker og har tid til…

 

Men, det gjelder ikke alle som har lyst til å håndtere en motorsykkel på nytt eller for aller første gang…

 

Vi i Bikeport har så smått begynt å sette fokus på motorsyklister som har vært utsatt for en ulykke, har fått mèn av skadene men har kjempet seg tilbake, for igjen å sette seg på en tohjuling eller en trike.

 

I den forbindelsen har vi også tatt kontakt med Likevel MC Norge, som er en interesseorganisasjon for de som er interessert i motorsykkelkjøring og som har en eller annen funksjonshemning som krever ombygning eller tilpasning og som gjør at en standardsykkel umiddelbart ikke passer for deg.

 

En spesialtilpasset skolesykkel

De eier og driver Norges eneste funksjonstilpassede godkjente skolemotorsykkel. Sykkelen er en BMW K 1100 LT, 1994 modell med en EML GT3E sidevogn. Sykkelen har alle nødvendige betjeningshendler på styret (elektrisk girskifter og bakbrems) og har full skoleutrustning og revers. I tillegg har den intercom mellom fører og passasjer og evt. passasjer i sidevognen.

 

Skilt påmontert

 

Du kan lese mer om skolesykkelen og muligheten for utlån her.

 

Trykk på linken for å se en liten filmsnutt om skolesykkelen Skolesykkelintro.wmv

 

Hva som er fysisk mulig, er et spørsmål som dukker opp når lysten til å kjøre motorsykkel nekter å gi seg og man vil sjekke mulighetene nærmere.

 

Hva som er mulig, får du en god pekepinn på Likevel MC sin webside, som du kan lese mer om her.

 

Kanskje er du en av de som er rammet og har lyst til å fortelle din historie til oss eller kjenner noen andre som er rammet og vil sette et ekstra fokus på dette for å løfte temaet opp og frem i lyset?

 

Ta kontakt

Ta kontakt med meg (Mona) og derfra kan vi jobbe oss frem til noe som både du og vi i Bikeport kan være stolte av å presentere for Norge og spre ordet om at det er mulig å komme seg ut på hjul, igjen og igjen og igjen…..

 

Du kan nå meg på mona@bikeport.no eller mobil 483 11 440.

 

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss