Geir Ugland Jacobsen byr på sine erfaringer etter nesten 40 år og en halv million tilnærmet skadefrie kilometer på motorsykkel på vei og bane, i Norge og utlandet!Av: Mona Forsnes

Survival Of The Fastest er en ærlig og en smule politisk ukorrekt bok om MC-liv og kjøreglede i et sikkerhetsperspektiv.

Selv om bakteppet er sikkerhet, er boken velsignet fri for formaninger. Her skildres moroa slik den ofte er, samt noen av de sikkerhetsprinsipper som kan være gode å ha i bakhodet for å komme fra det uten skader eller det som verre er.

Boken skal gi en hyggelig leseopplevelse. Samtidig kan leseren i fra godstolen ta del i mange til dels hårete erfaringer – fullstendig risikofritt. En bok som denne bør jo være et must for både etablerte og prospektive motorsyklister, sier Geir Ugland Jacobsen entusiastisk.

Geir har etablert en egen infoside: www.fastest.no. Her finnes også en e-post der man kan bestille boken. Det finnes dessuten en egen side på Facebook som heter det samme som boken, der motorsyklister kan dele sine erfaringer, innspill og tips med andre.

Julegaven i år?

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss