Om det er en dårlig april-spøk eller ikke skal vi ikke påta oss å bedømme, men i dag ble det annonsert fra Modena i Italia at Ferrari skal delta med en ny motorsykkel under årets TT-race.

Sykkelen skal være utviklet av blant annet Michael Schumacher, og har betegnelsen FXX-Mono.

Isle of Man TT Races har et godt ord på seg for å være et barskt løp. Visstnok skal Ferrari sin deltagelse være i Superstock og Senior TT klassene.

Sykkelen er for øvrig utstyrt med en 1000 kubikk V4 som er egenprodusert av Ferrari og skal ha ytelse på 195 Hk. Racing-utgaven av sykkelen skal være sponset av Italias største spagetti-produsent, Bertolli, og sykkelen skal designes i hovedsponsorens farger.

Sykkelen skal videre ha full-karbon chassis og vekta er oppgitt til 167 kg.

Under testing på Fiorino-banen er det oppgitt at Michael Schumacher selv har kjørt rundetider på over sekundet raskere med Ferrarien enn med sin egen Honda Fireblade.

Ferrari sitt racing-team skal ledes av tidligere Honda sjef Barry Symmos, som i dag under presentasjonen av sykkel og team uttaler at: This Machine will usher in a new era for Ferrari. I am proud to be involved. We are in the final stages of buying the contract of one of the TT’s greatest stars to ride the bike, an announcement will follow shortly. I can not say more at this stage

Hva tror du? Spøk eller alvor?

ferrari-motorcycle_1238593461.jpg

Via Visordown

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss