Hjemmesiden til Pål Anders Ullevålseter er oppdatert og han er klar for den neste store testen som skjer i begynnelsen av januar. Julaften er han her i Norge men første juledag tar han og resten av teamet flyet til Buenos Aires.

Under kan du lese hva han skriver på siden sin:

Da er det kun få dager igjen til avreise til Buenos Aires. Vi drar første juledag og starten er første januar. Løypa er litt lenger nord i Argentina og Chile en den var i fjor. I Chile er vi helt på grensen til Peru. Ellers er passasjen over Andesfjellet den samme. Gleder meg ikke til å kjøre på 4800m. Det begynner egentlig å bli ekkelt når vi er på 3000. og oppover syns jeg. Reaksjonen og trykket i hodet er ikke den samme også er det veldig kaldt.

Til sammen er vi 9 stykker på teamet. Vi er fire som kjører sykkel og de fem andre hjelper oss med å skru å frakte servicelastebil og bil. Sendte av gårde en mekaniker fra Gardermoen i dag som skulle dra i forveien, men han fikk jeg i retur et par timer senere. Vi prøver igjen i morgen. Ellers er jeg så klar som det går. Det eneste er at jeg ikke har vært forkjøla siden i våres og det pleier jeg å være minst en gang på høsten så håper det uteblir. Ønsker alle en god jul!

Her er linken til en artikkel og nettpraten Pål Anders hadde med Dagbladets lesere forrige fredag.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss