H D frir til folket

Del:

Fra 18-30 september er Harley Davidson på veiene med 2011- modellene. De inviterer deg til å komme innom på et av stoppestedene mellom 14.00 og 19.00 for å prøvekjøre nyhetene.Av: Mona Forsnes

Om du ønsker å prøvekjøre noe av modellene, finner du listen over plassene her.

H-D-proevekjoering-2010_1284708167_1284708180.jpg

Pressemeldingen fra H D:

2011-MODELLENE – HARLEY-DAVIDSON INTRODUSERER NY SUPERLOW

I tillegg kommer fire nye CVO-modeller, 103ci Powertrain-motor på Touring-modellene og ABS på Softail®

Sportster® SuperLow lanseres sammen med de andre 2011-modellene til Harley-Davidson. Til sammen 27 modeller å velge blant; urbane gatesykler, touringsykler for de lange turene, moderne customsykler med mye krom, mørke bobbere i retro-stil og sporty roadstere. Kort sagt Harley-Davidson lager motorsykler som kan tilfredsstille de fleste. Og alle ruller de til lyden av en kraftig V-Twin, selve pulsen til enhver motorsykkel fra Harley-Davidson.

Her er noen av høydepunktene for 2011

  • Nye SuperLow er blitt en velbalansert, lettkjørt sykkel. Ny geometri i fronten, nye hjul og dekk, nytt sete og håndtak er med på å gjøre dette til en sykkel som vil gi nybegynnere selvtillit og viderekommende en morsom kjøreopplevelse.
  • Alle 2011 Harley-Davidson Softail-modellene, bortsett fra Cross Bones®, kommer med ABS som standard. Nye hendler har gitt flere funksjoner og renere styling. I 2011 får vi også et gledelig gjensyn med Softail Deluxe.
  • Touring-modellene får ekstra kraft i 2011 når de nå kommer med Twin Cam 103 som standard. Dette gjelder Electra Glide® Ultra Limited, Electra Glide Classic® og Street Glide®. Alle touringsyklene leveres med ABS-bremser som standard. Electra Glide Classic® er tilbake i 2011-utgave.
  • Sportster® XR1200X representerer Harley-Davidson ytelse på sitt ypperste. Demping kan justeres foran og bak. Kraft så det monner fra en 1200cc Evolution® V-Twin. Nytt fargevalg for 2011 er White Hot Denim.
  • 2011 VRSC power-cruiserne har fått nye Michelin® Scorcher dekk. Night Rod® Special og V-Rod Muscle blir tilgjengelige i nye farger og med ny grafikk.
  • De fire Dyna®-modellene oser av rå holdning. Dette er de av Big Twin-motorsyklene som har den reneste stylingen en drøm for alle som vil bygge om og sette sitt eget preg på sykkelen. Alle Dyna-modellene kommer i nye farger i 2011.

Fra Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO), kommer fire modeller i et begrenset antall.

  • Nye CVO Road Glide Ultra har Road Tech® zumo® 660 GPS navigasjonssystem og oppgradert Harman/Kardon Advanced Audio system med BOOM Bagger høyttalere og en 8GB iPod® nano® med docking. Touringsete med to varmesoner.
  • CVO Street Glide ruller på nytt 19-tommer Agitator forhjul. To av de seks høyttalerne sitter i en ny ventilert kåpe. Lydanlegget er på 100w pr kanal, og inkluderer en 8GB iPod® nano® med docking.
  • CVO Softail Convertible har fått nytt lydanlegg. 3,5 tommer høyttalere og en forsterker som leverer 20w pr kanal sitter integrert i en nydesignet innerkåpe. Musikken leveres fra en 8GB iPod® nano® som ligger godt beskyttet i en egen veske. Nytt er også et sveiset mini-apestyre (1,25 tommer), Electronic Throttle Control (ETC), cruisekontroll, tenning uten nøkkel og ABS.
  • CVO Ultra Classic® Electra Glide® kommer med nytt oppvarmet sete. Nye er også billett endestykkene i krom/sort på de doble eksospottene. I tillegg har speilene fått krom-finish.

Skal du prøvekjøre?

Comments Closed