Nyheten om at Nürburgring trenger økonomisk hjelp, sprer seg, blant annet på Facebook og det er mange her i Norge som også har et forhold til Nürburgring. Banen er også prøvd av noen av oss i BikePort redaksjonen.Av: Mona Forsnes

Hva med å vise din støtte til gjengen som fortsatt prøver å holde hjulene i gang med å melde deg inn i Facebook gruppen og spre informasjonen videre. Forfatteren av boka Survivel og the fastest, Geir Ugland Jacobsen er en av våre norske brukere av banen som også snakker varmt om løypen.

En av frontfigurene som engasjerer seg i kampen er Sabine Schmitz (kjent fra TopGear)som kjører RingTaxi (du leier en sjåfør for å få årets opplevelse på banen), hun har så langt kjørt mer enn 30000!! runder på den nordlige løypen.

Den tyske regjeringen bygde en fritidspark i tidsrommet 2007-2009 på Nürburgring som var basert på falske besøkstall. Fritidsparken er stort sett blitt en spøkelsesby som ingen besøker og gjelden har nå passert 350 + millioner.

Nå er det jo ikke sikkert at ringen kommer til å bli stengt men at det kommer til å bli vanskeligere (dyrere) for en vanlig menig mann, er jo ikke usannsynlig. En runde på Ringen i dag koster 22 og er du storforbruker av ringen koster et årskort 1075.

Inne på SaveTheRing.org, finner du også informasjon.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss