Indian_Sturgis_Patch

 

Indian Motorcycle har sendt ut en pressemelding om den nye motorsykkelen Indian Chief som det ikke har vært gitt så voldsomt mye informasjon om, men nå er ventetiden over for.

 

Pressemelding:

 

INDIAN MOTORCYCLE VIL TROLLBINDE STURGIS OG MOTORSYKKELVERDENEN NÅR 2014 INDIAN CHIEF® AVDUKES

Den viktigste motorsykkellanseringen på flere tiår

Lørdag 3. august i Sturgis, Sør-Dakota

 

Indian Motorcycle®, Amerikas første motorsykkelprodusent, offentliggjorde i dag en tidsplan og flere detaljer om en av de mest etterlengtede og historiske motorsykkelhendelsene på flere tiår – avdukingen av den flunkende nye 2014 Indian® Chief®.Verden har ventet i over to og et halvt år, og lanseringspartyet vil bli en fin innvielse av det 73. årlige motorsykkeltreffet Sturgis® Motorcycle Rally og denne fantastiske nye sykkelen. En rask videosniktitt på den nye 2014 Indian Chief er tilgjengelig på Indian Motorcycle-webområdet.

 

Vi skaper historie:

Lanseringsparty for Indian Chief

 

Lørdag 3. august klokken 20.00, 999 Main Street, Sturgis Motorcycle Museum and Hall of Fame

Indian Motorcycle inviterer alle motorsykkelførere og entusiaster til å oppleve en ny epoke for amerikanske motorsykler gjennom lanseringen av 2014 Indian Chief. Den historiske avdukingen vil finne sted på Sturgis Motorcycle Museum, som ligger på hjørnet av Junction og Main Street. Arrangementet er gratis og byr på live musikk, berømtheter, blant annet Mike Wolfe fra HISTORY Channels kjempepopulære serie ‘American Pickers’, intervjuer med Indian Motorcycle-teammedlemmer, en lyd/video-hyllest til Indian Motorcycles historie og mye mer.

 

“Sturgis Rally ble startet første gang i 1936 av den lokale Indian-klubben, de legendariske Jackpine Gypsies. Siden har det vokst til å bli verdens største motorsykkeltreff, og trekker til seg førere fra hele verden. Vi syntes det var passende å lansere vår nye Indian Motorcycle på Sturgis, med tanke på tradisjonene til dette motorsykkelarrangementet”, uttalte visepresident Steve Menneto i Polaris Motorcycles. “Teamet vårt la hjerte og sjel i designen og utviklingen av 2014 Indian Chief. Sturgis er det perfekte stedet for å avduke den neste generasjonen av Indian-motorsykler og formidle budskapet om at valget blant amerikanske motorsykler endelig er her, i form av den uovertrufne, nye Indian Chief.”

 

Valget er endelig her:

Utforsk 2014 Indian Chief på Sturgis

Selskapet annonserte også en ukelang tidsplan for arrangementene som skal introdusere motorsykkelverdenen for den nye Indian Chief. Hele tidsplanen med aktiviteter som visninger, demokjøringer og selskapeligheter er tilgjengelig på Indian Motorcycles offisielle webområde – www.indianmotorcycle.com.  

 

Gjennom hele Sturgis®-treffet vil Indian Motorcycle® være vertskap for arrangementer på ulike steder, blant annet en visning på 2nd Street og Lazelle Street i sentrum av Sturgis. Fra 09:00 til 18:00 vil deltakere ha mulighet til å bli bedre kjent med den flunkende nye Indian® Chief®. Indian Motorcycle-opplevelsen på Lazelle Street vil omfatte produktdemoer, visningssykler, salg av bekledning og tilbehørutstilling. Utstillingen vil også presentere et utvalg av tradisjonelle Indian-motorsykler, også Chief-veteranmodeller, den verdensberømte “Munro Special” og den nylig avdukede hyllesten “Spirit of Munro” custom streamliner, alle nå samlet for første gang.

 

2014-Indian-Chief-Siluett

 

Bli nærmere kjent:

Ta en demotur med den flunkende nye 2014 Indian Chief

På Sturgis kan førere med gyldig sertifikat være blant de første som kjører motorsykkelverdenens hotteste nye sykkel, den nye 2014 Indian Chief. Demokjøring vil tilbys daglig fra 09:00 til 18:00 fra søndag 4. august til og med lørdag 10. august. Demoturene er tilgjengelige på Indian Motorcycles gjesteområde like ved avkjøringen (Exit 30) fra Interstate 90 (I-90). Førere må være 18 år gamle og fremlegge aktuell legitimasjon samt hjelm og passende kjørebekledning. Alle detaljer finnes på www.indianmotorcycle.com.

 

Indian Motorcycle-kveld på Buffalo Chip på fredag 9. august – Buffalo Chip, 20622 131st Ave, Sturgis

Indian Motorcycle vil avholde en fest fredag 9. august på Sturgis’ berømte Buffalo Chip, kjent som den største musikkfestivalen innen motorsykling (Largest Music Festival in Motorcycling™). I tillegg til reggae-rockbandet Sublime with Rome live på Chips hovedscene vil Indian Motorcycle presentere en unik samling av gamle og antikke Indian-motorsykler, spesielle kampanjer og opptredener. Detaljer og billettinformasjon er tilgjengelig på www.buffalochip.com eller www.indianmotorcycle.com.

 

Indian Motorcycle-lansering i Europa

European Bike Week, Faak am See, fra 31. august til 8. september 2013

Indian Motorcycle inviterer alle europeiske motorsykkelførere og entusiaster til å oppleve den flunkende nye 2014 Indian Chief, som utstilles ved European Bike Week ved Faak am See i Østerrike, fra 31. august til 8. september 2013. Det kommer flere detaljer senere.

 

Indian Motorcycles offisielle europeiske lansering:

EICMA, den 71st internasjonale motorsykkelutstillingen, fra 7. til 10. november 2013

Indian Motorcycle har gjort det kjent at selskapet vil lansere sin flunkende nye 2014 Indian Chief offisielt i den europeiske regionen ved EICMA i Milano, Italia, fra 7. til 10. november 2013. Det kommer flere detaljer senere.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss