Indian Motorcycle er for mange et kjent amerikansk motorsykkelmerke men det har ikke vært så voldsom til produksjon i de siste årene, noe de nå har tatt tak. De vil nå i begynnelsen av mars sette en ny milepæl og vise frem sine nye motorer som vil bli satt inn i syklene i 2014.

 

Det har vært en del skriverier om dette tidligere men så langt har det ikke kommet verken bilder eller annen informasjon om de og ledelsen (og de ansatte) har holdt kortene tett inntil brystet.

 

Populære Daytona Bike Week er plassen motorer vil bli avslørt og vil skje i tidsrommet 9-16 mars ved Daytona Beach i Florida.

 

Amerikanerne vet å lage show og flere kjente fjes vil delta, blant annet Mike Wolfe, som er TV-vert i ”American Pickers” ved HISTORY channels og som også er godt kjent entusiast av Indian Motorcycle.

 

Hvert år er det strandløp og det er den 64 gang Daytona Bike Week arrangeres. Indian Motorcycle kommer også til å delta men da på en ”litt” gamlere modell: 1948 Indian Big Base Scout. Konkurranser vil skje her også og man kan blant annet vinne muligheten til å kjøre med Indian Motorcycle ved Daytona Motor Speedway bane.

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss