Ingen Oslo Open MC Show i 2010

Del:

På NMCU Oslo/Akershus sine nettsider kan vi lese at det ikke blir avholdt Oslo Open MC Show – Motorsykkelens Dag 2010.Av: Mona Forsnes

Arrangementet har gjennom de siste 10 årene vokst seg stort og populært og planen deres var å avholde Oslo Open minst annethvert år fra 2010, i de årene det ikke er MC-messe i Lillestrøm.

Grunnet mangel på personell i en travel tid fra nå og til mai, har de likevel bestemt at det ikke blir mulig å avholde dagen som ønsket, da de ikke kan kvalitetssikre forarbeidet overfor forhandlere, butikker, klubber, gjøre god nok markedsføring eller sikre innholdet på selve dagen.

Alle de frivillige og Company MC er fremdeles med i forhold til selve gjennomføringen, så med den kontaktflaten er det kun forarbeidet det står på.

De lover å komme sterkt tilbake med et like bra arrangement som før. De skal først sikre seg flere ressurser som bistår i forarbeidet med denne fantastiske samlingen av motorsykkelentusiaster i alle aldre og med alle spektre fra bygging, trial, langbanekjøring, touring, RR.

Med andre ord, dette arrangementet for alle oss med motorsykkelkjøring som livsstil og hobby.

Men, uansett, de ønsker oss en herlig MC-sesong og det skal vi nok klare å få til dette året også

Kilde: Osloopen.com

Comments Closed