Jofama ute med årets nyheter

Del:

Hvert år får vi muligheten til å bytte ut motorsykkelklærne våre med nye og bedre klær. Jofama er selvfølgelig en av de som er med på sirkuset som gir oss muligheten til det aller siste til oss som forbrukere og penger i kassa for dem.

Vi har fått tilsendt noen bilder og tekst på noen av de siste produktene fra Jofama, som vi villig deler med deg.

Z-TWO PIECE

Jofama-z-two-Piece_1294649909.jpg

Todelt sportslig dress av oksehud med trippelsømmer. HI-ART forsterket på utsatte steder. Justerbare CE-godkjente beskyttere. Skinnstretch- og vindtette tekstilstretchpaneler. Silikon på innsiden av knærne for grep mot tanken. Kan kompletteres med ryggbeskytter.

Herre: 48-62, Dame 36-44 og veiledende pris ligger på 6495.-

SILVERSTONE

Jofama-Silverstone_1294649950.jpg

Hel racing-/og sportsdress av slitesterk oksehud. Titanforsterkninger på skuldre og albuer. HI-ART forsterket på utsatte steder. Justerbare CE-godkjente beskyttere for skuldre, albuer, hofter og knær. Rikelig med stretchpanler for optimal bevegelsesfrihet. Uttakbart for. Modellene finnes i ytterligere 3 fargevarianter, og svart iple variant er tilgjengelig opp til størrelse 60.

Herre 46-59. Veiledende pris er 6 995.-

SILVERSTONE LADY

Racingdress av oksehud. Triple Stitch. HI-ART forsterket på utsatte steder. Justerbare CE-godkjente beskyttere. Rikelig med skinnstretchpaneler samt vindtette tekstilstrechpaneler. Uttakbart for.

Dame 38-44. Samme pris som herre modellen

CHEYENNE

Jofama-cheyenne_1294650004.jpg

Sportslig damejakke av oksehud med triple stitch. HI-ART forsterket på utsatte steder. Tekstilstretch i sidene og på innsiden av ermene. Refleks. Kan kobles med bukser. Justerbare CE-godkjente beskyttere. Kan kompletteres med Converter L2, CE-godkjent ryggbeskytter.

Dame 36-46. Veiledende pris 2995.-

ZOLDER

Jofama-zolder_1294650050.jpg

Hel racingdress av oksehud med trippelsømmer. HI-ART forsterket på utsatte steder. Justerbare CR-godkjente beskyttere. Rikelig med skinnstretchpaneler. Vindtett stretch i front, skrittet og innsiden av beina. Uttakbart for. Silikon på innsiden av knærne for bra grep mot tanken.

Herre 4-58. Veiledende pris 7495.-

Cougar

Jofama-cougar_1294650110.jpg

Sportslig jakke av smidig oksehud med trippel sømmer og Canvas. HI-ART forsterket på utsatte steder. Skinnstretchpaneler for bedre komfort. Reflekser. Kan kobles sammen med bukser. Justerbare CE-godkjente beskyttere. Kan kompletteres med Converter L2, CE-godkjent ryggbeskytter.

Herre 48-62. Veiledende pris 3295.-

Comments Closed