Det er nominasjoner for ”alt”: film, musikk, kultur, reklame osv. men siden motorsykler er nominert, er dette noe som fanget vår oppmerksomhet litt ekstra.

 

Nasjonalt her i Norge er det Gullfisken på TV2 som er i ”skuddet” og er en publikumspris for reklamefilmer vist på de kommersielle TV-kanalene i Norge. ”Bønder i byen” var den som vant blant 12 kandidater.

 

Internasjonalt er ikke ”Bønder i byen” nominert men det er derimot Kawasaki i den internasjonale Advertising Awards. All moroa skjer ved New York Festivals som har hedret verdens fremste innen design- og reklamearbeid fra medier i hele verden siden 1957. Det er deltakere og jurymedlemmer fra over 70 land.

 

Z800 og Ninja ZX-6R 636 kan bli en av dem som kommer til å stå øverst på pallen i fem ulike kategorier. Kawasaki Z800 er nominert i Scenografi / Art direction og filmkunst, mens Kawasaki Ninja ZX-6R 636 er nominert i kategoriene «Production design/art direction», «Cinematography» og «Event venue».

 

Vinneren kåres på New York Festivals som skjer i tidsrommet 1-3 mai og vi vil nok både høre og lese om dem, om de vinner i noen av kategoriene.

 

Under kan du se reklamesnuttene:

 

Kawasaki Ninja ZX-6R 636

 

 

Kawasaki Z800

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss