Kim Arne Sletten i VM-runde

Del:

Kim Arne Sletten fra Rana og Arctic Circle Motorsportklubb har fått et godt ben innenfor SuperBike VM.

I helgen som var kjørte han in førte runde etter invitasjon om å prøvekjøre for profflaget MTM Racing Team.

Sletten kvalifiserte seg til 11 startspor. På grunn av en uheldig start kom han ut fra førte sving som sistemann i feltet. Sletten klarte å kjøre eg opp til en imponerende 22.plass. MTM Racing Team lilkte Slettens kvaliteter så godt at de foreløpig fortatt vil ha nordmannen med i teamet.

Selv er Sletten meget godt fornøyd med egen innsats i England. Fredag fikk ha utlevert sin nye RI av teamet som skulle prøvekjøres og settes opp samtidig som han skulle trene og kjøre på en helt ukjent bane.

Sletten var svært fornøyd med hvordan teamet jobber og sier selv at teamet virker svært godt organisert og seriøst. Dermed kan det snart være fast plass til Sletten i SuperBike VM.

Om starten i helgens løp forklarer sletten selv følgende:
Jeg var med i tetgruppen i den første svingen, men en som kjørte rett foran meg kjørte nesten over meg. Jeg måtte kjøre ut av selve banen og kom derfor desidert sist. At jeg deretter kjørte meg opp til 22. plass er jeg meget godt fornøyd med.

Sletten_02_1246351437_1246351444.jpg

Alle foto: Rolf Kåre Valderhaug

Comments Closed