Kineserne lukter litt på Mission Motors

Del:

Chongqing Zongshen Power Machinery Co i Kina har annonsert at de skrevet under på et memo som forteller at de har meldt sin interesse for Mission Motors (elektromotorer) som holder til i San Francisco.

I skrivende stund er Mission Motors et av verdens ledende selskap innen teknologien og el-motorsykler ser ut til å bli et populært fremkomstmiddel i fremtiden.Av: Mona Forsnes

I memoet kan man lese at Zongshen har planer om å bli en større andelshaver innen Mission Motors og en kapitalinnsprøytning ser ut til å ordne seg atter at Mission Motors har hostet opp en treårig plan til kineserne. For Mission Motors er dette samarbeidet akkurat hva de trenger for å få en fot innenfor landet siden Kina må gjøre noe med sitt utslipp av CO2.

Nå har det seg slik at ingenting er avgjort enda og dette er bare et dokument som tilsier at selskapet er over middels interessert. I juni blir det en avklaring om det faktisk blir noe ut av dette samarbeidet. De amerikanske elektriske motorselskapene gjør smart i å se utenfor sine egne grenser for å få en større markedsandel også i resten av verden.

Mission-Motors-Chongqing-Zongshen-China-_1265190454_1265190463.jpg

Kilde: asphaltandrubber.com

Relaterte linker:

http://bikeport.no/article.php?id=2300

Comments Closed