For første gang i historien er en kinesiskbygd motorsykkel påmeldt i Isle of Man TT og vil konkurrere med de andre syklene nettopp i år.

 

WK Bikes har dermed bekreftet sine planer for 2013 Isle of Man TT, der de vil stille i klassen Lightweight TT med 650 Twin-sykkelen som er laget av den kinesiske produsenten CF Moto. De vil konkurrere under det britiske varemerke WK (WK Bikes).

 

WK Bikes holder til Hampshire og de har hentet inn australske David Johnsen som skal kjøre sykkelen den siste dagen i konkurransen (8. juni).

 

Australske David Johnsen hadde sin TT-debut i 2010, hoppet over 2011 og velger nå å takke ja til å kjøre for WK Bikes. Han var blant de 15 beste i Superbike og Superstock klassene og hans bestetid på en av rundene ble 17 min, 59 sek som gir en gjennomsnittshastighet på litt over 125 km/t rundt Mountain sløyfen.

 

Sykkelen er fargesprakende og ble vist første gang ved Motorcycle Live i Birmingham og WK er dermed den første importøren som lanserer en serieprodusert kinesisklaget motorsykkel over 500cc i det britiske markedet.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss