Før jul en gang kom KORI Squirrel dumpende i postkassen, pent pakket inn og et ønske om å ha en god jul og, julen ble da ikke så aller verst, selv om undertegnende ikke er spesielt glad i verken jul eller en vinter med kuldegrader tett mot kroppen.

 

Den svensklagede sportsstrømpen er blitt laget med et bevisst valg av et material og funksjoner som skaper en god kombinasjon av passform, komfort og lang slitestyrke, noe ingen av oss har noe i mot.

 

Strømpen har nå vært til utprøving i noen uker hos meg (har vært vasket mellom slagene) og så langt kjennes det veldig bra ut. Squirrel ser ut til å beholde den opprinnelige formen etter en del runder i vaskemaskinen, kjennes fortsatt god ut på foten og er for meg en god tynn strømpe å ha innenfor en noe tykkere strømpe.

 

Nå har ikke jeg gått så voldsomt mye på ski i vinter (ikke en centimeter) og så langt har jeg heller ikke fått kjørt noen runder på verken to hjul eller fått nyte gleden av å kjøre rundt på snøscooter men lengre gåturer, har det blitt om ikke annet.

 

Jeg har prøvd ut sokken på turer med litt varierende lengde og den lengste gåturen ble på godt over tre timer og da er det viktig med en strømpe som sitter godt på foten, slik at man slipper gnagsår.

 

Squirrel ble brukt innerst mot foten, med en strømpe som var avpasset kuldegradene utenfor husets fire vegger og et par gode sko. Det er ikke så smart å bruke en isolerende strømpe rett mot huden siden de nødvendigvis ikke transportere bort fuktighet like bra, de er også ofte laget av en grovere type material som kan gi gnagsår fortere.

 

 

Så langt er jeg meget godt fornøyd med utviklingen og prøvingen av Squirrel sportsstrømpen. Ser frem til å få prøvd den i varmere vær og forhåpentligvis en tidlig vår, med en dertil laaaaang mc-sesong.

 

Kort om sportsstrømpen

-Elastisk ribbestrikk i Lycra over vrist og fotrygg for støtte og god passform

-En forsterket utside med høy slitestyrke i polyamid

-En luftig overside og luftekanaler av en spesialutformet type sying for maksimal ventilasjon

-Deilig innside og har en høy fukttransport med lettvekter fibret Tactel

-En forsterket såle i frotté for komfort og slitestyrke

 

Det er brukt en Europeisk garnleverandør for å få et høy kvalitetsnivå.

 

Den er laget i fem forskjellige størrelser: 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

Prisen er satt til 140.- svenske kroner.

 

Du kan få mer informasjon om sportsstrømpen på kori.se

 

Relaterte KORI produkter:

 

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss