2014-Indian-Chief-Siluett

 

Prisene for nye Indian Chief er gitt før selve avdukingen av deres flunkende nye 2014 på Sturgis.

 

Pressemelding

 

Den nye Indian Motorcycle skal lanseres på verdens største motorsykkelarrangement, og nå slås det fast en gang for alle at autentisitet er tilbake blant amerikanske motorsykler.

 

 

MEDINA, Minnesota13. mai 2013Indian Motorcycle, som er Amerikas første motorsykkelselskap, fortsatte i dag oppkjøringen mot den historiske lanseringen av den helt nye 2014-modellen av Indian-motorsykkelen. Tett på avdukingen av den nye Thunder Stroke 111™-motoren, som fant sted den
9. mars under Daytona Bike Week, kunngjør Indian Motorcycle, et heleid datterselskap av Polaris Industries, sterkt etterlengtede detaljer knyttet til den kommende lanseringen.

 

Indian Motorcycle-merkets tradisjoner står i fokus når 2014-modellen av Indian Chief lanseres. Indian Chief ble først introdusert i 1922 og er merkets mest populære modell. Den er vidt anerkjent av motorsykkelentusiaster over hele verden som en av de mest ikoniske motorsykler som noen gang er laget. Indian Chief er det stolte flaggskipet i Indian Motorcycle-merkets 112 år gamle produktserie.

 

“Dagens kunngjøring gir oss stor glede. Det er omtrent 112 år siden den første Indian Motorcycle-prototypen ble vist frem for pressen i Springfield i Massachusetts” sa visepresident for Polaris Motorcycles, Steve Menneto. “Vi er spesielt fornøyde med å gjøre det kjent at vår første lansering vil være den ikoniske Indian Chief-modellen. Førere verden over vil begeistres over å få vite at deres favoritt blant amerikanske motorsykler nå vil foreligge i form av en flunkende ny Indian Chief.”

 

 

I tillegg til å kunngjøre den første modellen fra fabrikken i Spirit Lake i Iowa kan vi også fortelle at den helt nye 2014 Indian Chief vil være tilgjengelig til en anbefalt utsalgspris som starter på NOK 345 000:-. Modellene forventes å bli tilgjengelige hos Indian Motorcycle-forhandlere i Norge senere i år. Indian Motorcycle-forhandlere vil åpne denne sommeren for å dekke etterspørsel og servicebehov. Se våre nettsider for ytterligere informasjon. Det vil oppdateres fortløpende.

 

“Da Polaris Industries overtok dette merket for to år siden, var målet fra begynnelsen av å utnytte vår tekniske, industrielle og operative ekspertise som en markedsleder innen sports- og fritidskjøretøyer til å designe og bygge en virkelig eksepsjonell motorsykkel som representerer den perfekte balansen mellom legendariske tradisjoner, grensesprengende og avansert konstruksjon og teknologi,” fortsatte Menneto. “Her hos Indian Motorcycle er vi alle veldig stolte over å kunne tilby 2014 Indian Chief til en startpris på NOK 345.000,-. Vi har som mål å gjøre kraften og tradisjonene bak denne vakre nye sykkelen tilgjengelig til en pris som er konkurransedyktig og tilgjengelig for personer som leter etter autentisitet og gode valgmuligheter blant amerikanske motorsykler.”

 

Den nye Indian Chief vil lanseres på det 73. årlige Sturgis Motorcycle Rally i Sturgis, South Dakota, USA, som går av stabelen fra 5. til 11. august 2013. Konkrete detaljer om lanseringstidspunkt vil bli kunngjort tidligere på sommeren. Den Sturgis Motorcycle Rally er verdens største motorsykkelrally og ble grunnlagt i 1936 av en Indian Motorcycle-klubb, nemlig Jackpine Gypsies. Indian Motorcycle er stolte over å videreføre denne tradisjonen og dele den historiske avdukingen av 2014 Indian Chief med motorsykkelverdenen på Sturgis Rally 2013.

 

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke www.indianmotorcycle.no, følge oss på Twitter på www.twitter.com/indianmotocycle og like oss på www.facebook.com/indianmotorcycle. Hvis du vil lære mer om Jackpine Gypsies, logg på www.jackpinegypsies.com.

 

OM INDIAN-MOTORSYKKELEN

Indian Motorcycle, et heleid datterselskap av Polaris Industries Inc. (NYSE: PII), er Amerikas første motorsykkelselskap. Selskapet ble grunnlagt i 1901 og har vunnet hjertene til motorsykkelførere over hele verden. Motorsykkelen har vunnet anerkjennelse som et av Amerikas mest legendariske og ikoniske merker gjennom sterk dominans i konkurranser, fremragende konstruksjon, tallrike innovasjoner og å være først med så mye i bransjen. I våre dager vekkes disse tradisjonene og lidenskapen til live igjen under en ny merkeledelse. Hvis du vil vite mer, kan du besøke www.indianmotorcycle.no.

 

OM POLARIS INDUSTRIES

Polaris er en anerkjent leder innen sports- og fritidskjøretøy med en årsomsetning i 2012 på $ 3,2 milliarder. Polaris designer, konstruerer, produserer og markedsfører innovative, høykvalitets offroad-kjøretøy, medregnet ATV-er og Polaris RANGER® og RZR® side-ved-side-kjøretøy, snøscootere, motorsykler og el/hybrid-kjøretøy for vanlig veitrafikk.

 

Polaris er blant de globale salgslederne på både snøscootere og offroad-kjøretøy og har etablert en tilstedeværelse i markedet for tunge cruiser- og touringmotorsykler med motorsykkelmerkene Victory og Indian.  I tillegg fortsetter Polaris å investere i el/hybrid-kjøretøy for vanlig veitrafikk med Global Electric Motorcars (GEM), Goupil Industrie SA og internt utviklede kjøretøy. Polaris forbedrer kjøreopplevelsen med en komplett serie av Polaris- og KLIM-bekledning samt Polaris-tilbehør og -deler.

 

Polaris Industries Inc. omsettes på New York-børsen under symbolet “PII”, og selskapet inngår i børsindeksen S&P Mid-Cap 400 for mellomstore selskaper.

 

Informasjon om hele serien av Polaris-produkter, -bekledning og -tilbehør er tilgjengelig fra autoriserte Polaris-forhandlere, eller når som helst på www.polaris.com.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss