Likevel MC Norge er en interesseorganisasjon for deg som er interessert i motorsykkelkjøring og som har en eller annen funksjonshemning som krever ombygning eller tilpasning og som gjør at en standardsykkel umiddelbart ikke passer for deg.Av: Mona Forsnes

Likevel MC Norge eier og driver norges eneste funksjonstilpassede skolemotorsykkel. Sykkelen er en BMW K 1100 LT , 1994 modell med en EML GT3E sidevogn. Sykkelen har alle nødvendige betjeningshendler på styret (elektrisk girskifter og bakbrems) og har full skoleutrustning og revers. I tillegg har den intercom mellom fører og passasjer og evt. passasjer isidevognen.

For mennesker med funksjonshemninger som umuliggjør bruk av en standardsykkel vil muligheten til utprøving og øvelseskjøring på aktuelt materiell og med bistand fra folk med rett kompetanse være avgjørende for den videre prosessen.

Å kunne prøve ut ulike muligheter og å måle egen kapasitet mot tekniske løsninger vil derfor være en forutsetning for å kunne starte en aktivitet som motorsykkelkjøring. Både i forhold til sikkerhet, helse og økonomi vil derfor deres tilbud om en funksjonstilpasset skolesykkel være svært sentral og viktig grunnpilar i arbeidet med å nå deres mål og visjoner. Arbeidet med å få denne på plass har vært krevende og spennende, gitt dem mye nykunnskap og skapt nye relasjoner og nye muligheter.

Ønsker du å lese mer om Likevel MC, tar du turen innom denne siden.

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss