Er du i markedet for en en sykkel med World Superbike-spesifikasjoner, men er klar for noe mer eksotisk enn Kawasaki ZX-10 RR? Hvorfor ikke investere i en MV Agusta F4 RC?

– Denne sykkelen er ganske enkelt et kunstverk, fastslår det velrennomerte magasinet Gearheads.

Er du en MV-Agusta entusiast vil du trolig legge merke til at det ikke er snakk om store estetiske forandringer, sammenlignet med 2017-versjonen. Layouten er stort sett den samme, men fargepaletten kommer i en oppdatert versjon.

Men det er jo ikke utseende som vinner World Superbike, så hjertet i den nye 2018 MV Agusta F4 RC finner du en helt ny, firesylindret motor med flere nye momenter som i sum leverer småpene 205 hk.

Med såpass mye krefter som skal temmes, har MV Agusta utstyrt beistet med en “state of the art” elektronisk pakke, som er fullt mulig å justere og tilpasse til den enkelte fører.

Motorbrems, gass-følsomhet og momentoptimalisering er noe av det som kan tunes inn for å tilpasses de rådende omstendighetene.

Standard utstyr er også ikke mindre enn tre gyroskop, tre akselerometer og en lean angel-sensor.

Sykkelen leveres også med en utvidet pakke, somm lover mer kraft og en mer eksklusiv kjøreopplevelse.

Herlighetene leveres i en polert treboks og denne innholder ganske så eksklusive saker: Blant annet et eksossytem fra SC-Projekt i titan, et utvalg deler med ekstremt lav vekt og mye mer.

Vi vet ingenting om pris og produksjonsomfang. Men dette er “limited edition” – noe som trolig betyr at kundegruppen også er begrenset til de som har så mye penger at de ikke vet helt hva de skal gjøre med dem.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss