MC Tuning tar over BMW i Trondheim

Del:

Firmaet MC Tuning tar over salg og verksted av BMW Mottorrad i Trondheim med umiddelbar virkning. Flyttingen av utstyret, deler, varelager og sykler starter nå i dag, og de håper å være operative allerede kommende mandag.

Dermed er det helt slutt på MC hos Strandveien Fritid. Etter at Strandveien Fritid avsluttet salg og verksted av Yamaha tidligere i år, har det ligget i kortene at også BMW skulle ut til annen forhandler. Etter flere runder ble MC Tuning valgt som ny BMW-forhandler i Midt-Norge.

Bjørn Eidem hos MC Tuning sier til BikePort.no at de overtar alt Strandveien Fritid har av BMW-lager, og de tar også med seg mekanikeren som i ett års tid har gjort en god jobb på verkstedet hos Strandveien Fritid. Dermed blir de fire personer i lokalene på Rosten som skal håndtere BMW, hvorav to mekanikere.

Flyttingen starter allerede i dag, og de håper å være ferdig til å betjene BMW-kundene allerede fra mandag. Det er mye utstyr, verktøy, varer og annet som skal flyttes, sier Bjørn Eidem til BikePort.no. I tillegg skal alt legges inn på data-anlegget, noe som er en tidkrevende jobb. Men vi satser på å jobbe så mye som er nødvendig for å ha alt klart til mandag, legger Eidem til.

MC Tuning flyttet i vinter fra Sandgata i Trondheim Sentrum til Østre Rosten hvor de fikk bedre, større og mer hensiktsmessige lokaler. Nå profileres også butikken om med BMW-skilt. Bjørn Eidem legger ikke skjul på at de er svært glade for endelig å ha blitt enige med BMW om forhandlersituasjonen. Dette er noe vi har jobbet lenge og hardt med for å lykkes. Endelig er vi i gang, og vi ser frem til å serve alle BMW-kunder i Midt-Norge. Blant annet lover de en snarlig prøvekjøringsdag.

MC Tuning side nettsider finner du på http://www.mctuning.no/

Vi ønsker selvsagt lykke til.

MCTuning_BMW_1275384960.jpg

Comments Closed