Verdenen med alternativ drivstoff blir utvidet for hver dag som går. Vi er vitne til at flere elektriske motorsykler kommer på markedet og mange mennesker har stor tro på deres fremtid som kjøretøy.Av: Mona Forsnes

Men, elektrisk er ikke det eneste alternative til bensin. Vi har også sett alternativer med solenergi, hydrogenenergi og nå finnes også alternativet med biodiesel.

Designet av Jordan Meadows, oppstod nemlig Metalback som altså går på biodiesel. Motorsykkelen er fortsatt på konseptstadiet men har et stort potensial for å nå mye lengre enn sin øko-vennlige motstander, den elektriske motorsykkelen.

Biodieselen er ikke det eneste grønne med Metalback, den er også i hovedsak laget av resirkulert materiale. Sykkelen bruker resirkulert aluminium som er blitt behandlet med patina og på denne måten blir sykkelen også beskyttet og slipper lakk.

Motorsykkelen Metalback er ikke den første sykkelen med biodiesel, både styrkene i USA og Storbritannia har brukt modifiserte Kawasakier i noen år. Ved å bruke biodiesel, kan motoren gå på et lavere turtall som igjen gir motoren lengre levetid.

metalback-1_1266321618_1266321649.jpg

metalback-2_1266321671.jpg

Kilde: allaboutbikes.com/

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss