MetzelerTouranceNext-1Ikke bare motorsykkelen er viktig for oss på to hjul men også hvilken type ”skotøy” den er utstyrt med tanke på hva du bruker den til.

 

Sammenligningstesten ble utført av det anerkjente tyske bladet Das Motorrad og knuser konkurrentene, takket være optimal ytelse på tørt underlag kombinert med ypperlige egenskaper på vått og lang levetid.

 

Pressemelding

 

Det nye Metzeler Tourance Next™ havnet på øverste trinn på pallen i en sammenligningstest utført av det innflytelsesrike tyske magasinet Das Motorrad. Testen satte det siste tilskuddet i Tourance-serien opp mot Michelin Anakee 3, Bridgestone Battlewing 501/501, Continental TrailAttack 2, Dunlop Trailmax TR91 og Pirelli Scorpion Trail. Samtlige dekk var i dimensjonene 110/80 R19 og 150/70 R17 – montert på seks Triumph Tiger Explorer 1200.

 

I Das Motorrad nr 11/2013 fortelles det hvordan dekkene ble testet 2 ganger:

Når de var helt nye og etter 4000 kilometer. Dette ble gjort for å kunne måle slitasje og generelle egenskaper på både fram- og bakhjul. Syklene ble også kjørt i høyhastighet på motorvei og selvfølgelig på vått underlag.

 

Tørt underlag

På tørt underlag ble følgende parametere vurdert: Kjøreegenskaper, styrepresisjon, stabilitet i kurver, veggrep ved nedlegg, veggrep under hard akselerasjon, rettlinjestabilitet med full last, generell ytelse med passasjer samt evne til å holde linjen under nedbremsing i kurve.

 

Vått underlag

Egenskapene på vått underlag ble utført på en vannet bane og i tillegg til egenskapene nevnt i tørrtesten ble også bremselengden fra 100km/t, gjennomsnittshastighet og rundetider målt. Metzeler Tourance Next™ var best i disse testene.

 

MetzelerTouranceNext-3

 

Resultatet av testen ble at samtlige testførere stemte på Metzeler Tourance Next™ som det beste gate/enduro dekket. Dette fordi det hadde den best balanserte ytelse under alle forhold. Testerne fremhevet spesielt optimal ytelse på tørt underlag kombinert med ypperlige egenskaper på vått samt lang levetid.

 

Har du spørsmål om Metzeler så kontakt Kjell Solberg eller Jan Grønlund på tlf. 64837500.

 

MetzelerTouranceNext-2

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss