Det er ikke alle typer forskning som er like interessant (litt avhengig av hva vi liker) men dette prosjektet fanget min oppmerksomhet ganske så fort og får meg til å lure på hvor mye, vi på to hjul, har kunnskap om når det gjelder sikkerhet for vår egen del.

 

Det er nå satt i gang et forskningsprosjekt initiert av FEMA og som er delfinansiert av EU-kommisjonen og som vil hjelpe myndigheten til å ta best mulig beslutninger fra et mest riktig grunnlag.

 

Spørreundersøkelsen

Målet for spørreundersøkelsen er å få et mest mulig korrekt bilde av hvem vi motorsyklister er i Europa, hvordan vi bruker ”gullet” vårt og hvor mye vi bryr oss om/tenker på om dette med sikkerhet for vår egen del.

 

NMCU er uten tvil en stor pådriver i dette temaet og vi i Norge har allerede fått den på norsk, sammen med engelsk, tysk, fransk og svensk. Dette er en stor undersøkelse og det vil bli flere språk tilgjengelig i tiden fremover.

 

Du har seks måneder på deg til å fylle ut din kunnskap om temaet.

 

RIDERSCANs spørreundersøkelse blant europeiske motorsyklister

 

Spesiell interesse for MC-sikkerhet?

Om dette er et tema som du virkelig ”brenner” for, er det også mulig å bli med i en større ressursgruppe som vil dele ut relevant informasjon, suksesshistorier og gode ideer.

 

Bli med i RIDERSCAN ressursgruppe.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss