buy viagra without prescription

-content/uploads/2013/01/2013-Honda-MSX125-1.jpg» alt=»» width=»600″ height=»400″ />

 

I følge Honda er dette en helt ny attraktiv sykkel som er bygd for å friste den yngre garde eller et praktisk og lettkjørt kjøretøy til og fra de forskjellige hobbyene man har, være seg transport til båten, campingvognen, småkjøring i nærheten av hytten eller bare å ha det gøy.

 

MSX125 er en 125 kubikker, 2-ventilers luftavkjølt motor basert på en av Honda godt utprøvd motorer (sitter i Wave 125). Produksjonen av denne motoren startet i 2003 og mer enn 930 000 er laget av denne typen som har fått mye skryt for sin brenseleffektivitet, anvendelighet og livslengde. De har nå forbedret den enda mer ved å gi den en forbedret bensinforbrenning ved å bruke lavfriksjonsteknikk, slik som en offset sylinder og trykk-og vipparm for ventilmekanismen.

 

Den har også fått en forbedret følelse med gassen og har fått en jevnere kraftoverføring. Det er en firetrinns girkasse (1 ned og 3 opp) og det er også en PGM-FI (Programmed Fuel Injection) innsprøytning. Luftfilteret er oppgitt til å ha en livslengde på 16 000 km og sitter i en 3-liters luft beholder. Lyddemperen har et stort volum med en katalysator som er plassert i eksosrøret.

 

Stålrammen er selve ryggraden i på sykkelen. Motorens innfesting bidrar ikke bare til et flott utseende, den skal være praktisk og fungerer som en forsterkning til rammen og skal også gi en god vektfordeling.

 

Den nye rammekonstruksjonen skal gi en mulighet til en effektiv lagring av PGM-FI komponentene og de elektriske delene inne i tanken uten at det tar av drivstoffkapasiteten.

 

Honda har også plassert en 31mm USD-gaffel, som er den første på en 125 kubikker. I den reduseres den ufjærede vekten og takket være en større trykkbærende overflate (sammenlignet med en vanlig teleskopgaffel), skal dette gi en forbedret følelse av demping ved kraftig kompresjon. Du får også mulighet til å justere fjæringsegenskapene på demperen bak. De 12” aluminiumsfelgene har fått en 2.5” felgbredde og det er ”Y” formede eiker som ikke bare ser kul ut men er sagt til å gi en vektreduksjon også.

 

Dekkdimensjon fremme er 120/70 og 130/70 bak. Hydrauliske enkelstemplede kaliber med 220 mm bremseskiver frem og 190 mm bak.

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss