buy cialis online no prescription

12/12/NAF-MC-Klubber-1.jpg» alt=»» width=»367″ height=»430″ />

 

Vi har i Norge hundrevis av MC-klubber av ymse slag men hvem er egentlig størst i antall medlemmer?

 

Hva som gjør at vi melder oss inn i klubber, eller rett og slett lar det være, kan være så mye og mangt. Pris, miljø, hva som ligger i medlemskapet eller type motorsykkel, er kanskje en av grunnene som er med på å bestemme dette.

 

Vi har sjekket litt men hvor høye medlemstall det er i de forskjellige klubbene, er vanskelig å få en oversikt på. En rask sjekk på internett viste oss at det kanskje er NAF MC som er Norges største. NAF MC er en landsomfattende klubb der alle ser ut til å være velkomne, uansett hvilken motorsykkel du kjører, alder eller kjønn.

 

NAF MC

 

NAF MC er et nettverk av klubber (22 stk) med varierte aktiviteter hele året og de jobber for å heve motorsyklistenes kompetanse og et av målene er å redusere antall MC-ulykker.

 

Siden starten i 1988 er det mange av NAFs lokalavdelinger som har opprettet egne MC-klubber. Hver klubb har eget styre, økonomi og lager egen aktivitetsplan. For å være med i en NAF MC-klubb må man være medlem i NAF. Medlemmer får tilbud om kjøretekniske kurs, temakvelder, treff og touring samt andre aktiviteter. Tilbudene varierer fra sted til sted.

 

NMCU har en god oversikt over klubbene som eksisterer i Norge men om dette er en riktig og oppdatert liste, vites ikke. Oversikt over klubbene ser du her.

 

Er du medlem av en MC klubb og hvorfor er du medlem av den i utgangspunktet?

Skriv en kommentar i feltet under om du vil dele med oss andre!

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss