Det årlige arrangementet som Solør Motorcykkelklubb arrangerer på Karlskoga Motorstadion i Sverige har blitt en tradisjon, og ”Karlskoga Bike Weekend” har blitt en suksess med mange og store startfelt.

NM-serien i klassene 125 GP, SUPERSTOCK 600 og SUPERBIKE er knallharde og tøffe fighter fra starten av kvalifiseringene til målflagget har falt.

I klasse 125 GP har Joakim Gulliksen fra Skreia og Solør MCK tatt kommandoen med full pott så langt. 4 seirer og 100 poeng gir ham en suveren foran lillebror og klubbkamerat Jonas som så langt i serien har 53 poeng. Ingrid Sandum fra Gjerdrum og også Solør MCK følger på tredjeplass med 45 poeng.

SUPERSTOCK 600-klassen er ganske åpen da den tidligere Europamesteren og flere ganger Nordisk Mester Helge Spjeldnes fra Otta og Solør MCK denne sesong satser internasjonalt i England. Helge stilte under åpningen på Rudskogen med lånt sykkel og tok en 1. og en 2. plass. I de fire første løpene har det faktisk vært tre vinnere, så denne klassen er helt åpen

.

Når det gjelder verstingklassen SUPERBIKE blir det garantert to spennende og tøffe løp denne helgen. Norvald Haaland fra Moss og Borg MCK har kommandoen, men bakfra truer spesielt Ole Bjørn Plassen fra Borg MCK på sin elegante og meget gode Ducati.

Supportklasen Nasjonal, hvor syklene må være seks år gamle, er en ny voksende klasse for de som ønsker med lavbudsjettracing. Totalt har det vært innom 43 førere denne sesongen i de forskjellige løpene, og dette er absolutt den største klassen.

Det ligger altså an til en fartsfylt og spennende helg på Karlskoga. Arrangørklubben gleder seg, og håper på enda flere deltakere enn de 150 som er påmeldt så langt.

Støtt våre NM-føreremed åturen til Karlskoga.

TIDSSKJEMA
– Fredag 23. juli: 09:00 18:00: Åpen klassevis trening
– Lørdag 24. juli: 09.00 18:00: Kvalifiseringer + Løp: start kl 16:00
– Søndag 25. juli: 09:00: Warm Up + Løp: Start kl 11:30

Mere informasjon og bilder finner du på roadracing.no

zp8497586rq

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss