Nordhagen Racing med eget team 2011

Del:

Ryktene har allerede begynt å svirre, derfor vil de bekrefte at Nordhagen Racing ser på mulighetene til å starte et Roadracing Team der førerne skal konsentrere seg om å levere på banen, mens Teamet ellers skal ta seg av økonomi, administrasjon, sponsorkontakt etc.Inne på sidene til www.nordhagen-racing.dinstudio.no kan vi lese atdet erførste gangen i Norge at det satses på denne måten, ogde tror på at dette vil gi resultater både på og utenfor banen.

Detror det skal være mulig å levere en proff pakke som vil være en hjelp for førerne og støtespillere/samarbeidspartnere.

Satsingsområdet er NM og SO, men NM har hovedfokus. Målet er å kunne satse i både Superbike og Superstock 600.

Dehar allerede fått noen avtaler på plass, og har snakket med et par av Norges beste førere som har signalisert at vårt opplegg ser bra ut, og at de er interessert i å være med på dette.

Devil imidlertid også understreke at dette blir ingen halvveis-satsing,de skal satse 100% ellers blir det ikke noe. En 50% satsing vil hverken vi eller samarbeidspartnere tjene på.

Dehar vært i kontakt med flere merker, noen tilbud har kommet inn, men har i øyeblikket ikke avgjort hva Nordhagen Racing vil kjøre i sesongen 2011.

P.S:

Det blir tv dekning også i So

Nå er klart at det i tillegg til Nm klassene også blir fyldig tv dekning av Scandinavian open. På Viasat kan du på motorkanalense løpene fra Nm klassene.

Comments Closed