Det å skrive om Norgestreffet nå i desember virker kanskje litt ”søkt” men Norgestreffet er et årlig arrangement som er verdt å få med seg om man er en aktiv motorsyklist, liker å kjøre til treff og har et ønske om å møte andre motorsyklister fra hele landet. Når det er sagt og skrevet, er det også motorsyklister fra andre land som popper innom treffet.

 

Neste år vil treffet bli gjennomført i perioden 6.-9. juni og det vil bli et likeverdig samarbeid mellom fire mc-klubber: Lyngdal MC klubb, Cowboys MC Lista og Harley-Riders MC Lyngdal men vil også få dugnadshjelp av andre lokale MC klubber, som vil være med å bidra.

 

GPS koordinater:

58.11558 N          6.61792 E

 

Inne på Facebook siden til Norgestreffet 2013, er det så langt (4. desember) ”påmeldt” 686 personer.

 

Treffplassen

Lista Fly og Næringspark er godt egnet til denne type arrangementer. I sentrum av plassen finner man hangaren med plass til minst 1800 mennesker. Her inne vil det bli liveband torsdag, fredag og lørdags kveld.

 

Området utenfor hangaren har betongdekke, her vil det bli servert mat og drikke fra matteltet og barene.

 

Party-området blir på betong, ingen gjørme og våte ben om det skulle bli regn.

 

 

Overnatting

-Lista Flypark, 300 senger på hotellavdelingen (på treff-området) for dem som ikke vil dra på telt. Bestilles direkte firmapost@listaflypark.com

 

-Lista Vandrehjem, 100 senger fordelt på 26 værelser. Bestilles direkte lista@hihostels.no

 

-Egen familie camping

 

-Stort campingområde (6000 speidere var her i 2011).

 

Prioritert innsjekking

Innsjekkingen vil bli inndelt i flere linjer for å unngå kø.

 

1.prioritet
Linje for de som har FORHÅNDSBETALT og FERDIGUTFYLT SKJEMA. De må huske å klistre på kviteringsoblat på skjemaet for at dette skal være gyldig som kvittering. Skjema leveres i innsjekk. Ett skjema per person.

 

2.prioritet
Linjer for de med FERDIGUTFYLT skjema , men som IKKE har forhåndsbetalt. Ett skjema per person. Betalingsterminal blir tilgjengelig.

 

3.prioritet
Linjer for de som ikke har har gjort noen forberedelser (her vil ting ta litt mere tid og man må man forvente kø). Ett skjema per person. Betalingsterminal blir tilgjengelig.

 

4

Egen linje for sidevognssykler og trikes. Det vil bli anmodet om forhåndsbetaling og ha ferdigutfylt skjema (ett per person). Ett skjema per person. Betalingsterminal blir tilgjengelig.

 

Du kan få mer informasjon om hvordan innsjekken fungerer her.

 

Aktiviteter

Du vil få flere valgmuligheter som: veteranutstilling, aktiviteter og kjøreturer i distriktet. For de som er edruelig nok, kan go-kartbanen prøves, som ligger ved siden av treffområdet.

 

Da er det «bare» å sette av datoen og rydde plass til neste års Norgestreff.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss