Om BikePort.no

Historien til BikePort

Tilfeldighetenes spill gjorde at BikePort så sitt lys første  gang i 2006. Den gang kun ifm med avvikling av kjørekurs og RoadRacing fritrening på ACR.

 

Det hele startet sommeren 2005. Stifter av BikePort, Elizabeth «Liz» Kobberød, byttet ut sin Harley-Davidson Heritage Softail med en helt ny BMW K1200S, og dro på banedag på ACR. Selvsagt ble hun bitt av «bane-bassillen».

 

Tilbake i Trondheim – hvor Liz den gang satt i styret i NAF MC Trondheim – ble det selvsagt snakk om hvor gøy, lærerikt og utfordrende det var å kjøre på bane. Etusiasmen smittet over på de andre medlemmene, og Liz fikk i «oppdrag» å få til NAF MC banedager på ACR i 2006.

 

Historien ville dette annerledes, for noe økonomisk usikkerhet rundt arrangementet, gjorde at NAF MC trakk seg fra prosjektet. Liz kjørte da prosjektet videre i eget regi, og første generasjon av BikePort.no så dagens lys på nettet med kurs og trening på ACR i juli 2006.

 

Da begynte hjulene på MC’en til Liz å rulle litt raskere, og ideen om en best mulig ren nettside med MC-innhold og et nettsamfunn for MC’ister begynte å ta form.

 

Høsten 2007 ble firmaet BikePort AS registrert og vinteren 2007/2008 ble brukt mye til utvikling av den nye nettportalen som ble offisielt åpnet mars 2008.

 

BikePort har siden da oppdatert sin nettside flere ganger, og har bemerket seg på nettet som en svært produktiv aktør med mest publiserte MC-nyheter i Norge. BikePort har og etablert seg som den største kommersielle aktøren på Førerutviklingskurs og RoadRacing treninger på flere baner i Norge og Sverige – noe vi vil fortsette å være best på også i årene som kommer!

 

 

Kontaktinformasjon:

Postadresse:
BikePort AS
Postboks 21
7566 Vikhammer
Org.nr: NO 991 989 013 MVA
Epost

Besøks- og leverings-adresse:
BikePort AS
Storvikaveien 32
7502 Stjørdal

Daglig leder:
Elizabeth Kobberød
Tlf: 92082072
Epost

 

All kopiering og bruk av bilder samt tekst fra artikler fra BikePort.no er forbudt uten skriftlig godkjennelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *