Strikkhopp-MC-1

Motorsyklister gjør mye «rart».

 

 

Ingen tvil om at det satses på trafikksikkerhet her i Norge og det er flere klubber og firma som tilbyr oss motorsyklister førerutviklingskurs slik at vi kan (om mulig?), bli en bedre sjåfør.

 

Det første førerutviklingskurset startet allerede i midten av april og blir arrangert av Tango MC, som også var tilstede på mc-messen, rett ved siden av BikePort’s stand.

 

Den oppdaterte listen finner du på NMCU sin webside og bor du sør for Trondheim, er du heldig og får mange alternativer til å delta på et av kursene som blir tilbudt.

 

Tilbyderne som per dags dato (hvert fall det som er innmeldt til NMCU) som gir kurs er: BikePort, Tango MC, NAF MC og Senior MC. Det er flere avdelinger fra både NAF MC og Senior MC som tilbyr førerutviklingskurs slik at du har muligheter litt avhengig av hvor du bor i vårt langstrakte land.

 

Så langt er det BikePort som tilbyr Trackdays inne på den oppdaterte terminlisten.

 

Ta en titt på nettsiden til NMCU og finn ut hva som passer best for å bli en bedre motorsyklist og sikrere sjåfør på veien.

 

P.s: Bildet er tatt av en adrenalinjunkie i det franske motorsykkelmagasinet Moto Revue når han kjeder seg. Det kan du lese om her.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss