Også i går klatret Pål Anders oppover på listen og det er jo et stort pluss for han selv om både Despres og Coma føles uslåelig for øyeblikket siden han ligger langt bak de. Men det er nok med en punktering eller en navigeringsfeil til at Ullevålseter kan komme før de.

Høydekjøring var et stikkord i går, noe Pål Anders fikk kjenne på kroppen. Hodepinen slå ut, spesielt når motorsykkelen ristet som verst på toppene. Det var flere som fikk hjelp av leger som hadde med seg oksygenmasker langs ruten.

Lastebilen til Team Ullevålseter fikk også åndenød i høyden i går som resulterte i at de mistet de fire første girene i fjellet.

En tiende plass ble gårsdagens resultat, noe som gjør at han klatret opp på en 19 plass sammenlagt. Nå kan det virke som han har fått mer kontakt med sykkelen også og viser nå gamle takter.

Resultatene i går:
Nr 1Marc Coma 2.04.00
Nr 2Cyril Despres (0.16)
Nr 3ContardoLopez (2.05)

Nr 10 Pål Anders (10.26)

Resultatene sammenlagt:
Nr 1 Coma 11.43.12
Nr 2 Despres (0.02)
Nr 3 Lopez (20.12)

Etappe 5:

BUENOS AIRES – VICTORIA

Dagens spesial byr på stor variasjon når det gjelder terreng. Det startes på steinete underlag, med dårlig spor. Det vil være et terreng hvor hastigheten ikke forventes å være svært stor. Etter hvert vil blir det et svært utvidet terreng, også kjøres det innstore områdermed sanddyner. Kjøringen gjennom sanddynene avsluttes med en nedstigning ned en 2,3 km bratt bakke (en gjennomsnittlig stigning på bakken er 32%). Mye kan skje i dag!
Spesialetappen i dag beskrives som komplett når det gjelder utfordringer. Hastigheten vil også variere godt.

Kilde: Dakar.no

Foto: Ullevålseters offisielle fanside på Facebook.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss