Oslo Open på søndag

Del:

Førstkommende søndag kl 12-17 arrangeres Oslo Open for 10. gang. Arrangementet skal avholdes på Bjerke Travbane og har en innholdsrik aktivitetsplan.

Arrangør for Oslo Open er NMCU Oslo og Akershus.

På programmet står NM i motorsykkelbygging, Dyno Shoot Out, trialoppvisning, utstillere, stands, livemusikk og brukt-torg.

09_oslo-open_1242806163_1242806188.jpg

Pressemeldingen fra Oslo Open:
Oslo Open har etablert seg som den viktigste motorsykkelmønstringen i landet både i bredde, innhold og med NM i motorsykkelbygging. Andre mønstringer sendte i fjor sine vinnere til nettopp Oslo Open og det gleder oss.

Med klimaendringer, miljø- og trafikksikkerhetsfokus, vil motorsykkelpolitikk bli stadig viktigere i tiden framover. Ildsjeler i Norsk MotorCykkel Union (NMCU) har gjort en kjempeinnsats med å ligge i forkant på disse områdene for å kunne svare politikere og miljøvernere med gode argumenter og fagkunnskap. Oslo Open ønsker å vise at motorsyklismen er en sterk og levedyktig kultur og vise ekte motorsykkelglede, skapertrang og artisteri.

Oslo Open er et non-profit arrangement drevet av NMCU Oslo/Akershus med uvurderlig hjelp av Company MC og frivillige MC-entusiaster. Overskuddet går til neste års drift og er med på å sikre arrangementet videre framover.

Ønsket om at Oslo Open skal favne bredden i motorsykkelmiljøet har alltid vært drivkraften bak arrangementet og vi utvider stadig.
Nytt av året blir et SWAP-Meet/delemarked, (primært med brukte deler), der vi håper at mange vil kunne finne nettopp den delen de har lett etter eller bli inspirert til å starte sitt eget prosjekt. Vi inviterer herved alle som har MOTORSYKKELDELER, og ikke lopper, til å ta kontakt med oss så snart som mulig for å bestille standplass.

Merkeklubber, veteranklubber og andre entusiaster er stadig velkommen til gratis stand. Noen har tatt oppfordringen og hatt strålende dager hos oss, men det er plass til flere. De får eksponert seg selv og hva nettopp DE står for og de gjør arrangementet bredere. Håpet er at vi i år virkelig klarer å nå ut med dette budskapet så de ulike klubber og foreninger klarer å mobilisere seg til å ha en stand.

Etter at NMCU sammen med entusiaster endelig klarte å lempe på regelverket for ombygging for et par år siden, har det kommet flere spennende nybygg og vi gleder oss til å se nivået i år!

Her sitter latteren løst, live-musikk fra scenen, vi er lovet flere matsteder av ISS i år, forhandlernes stands og motorsyklistene selv er med på å skape stemning.
Oslo Open skal vise bredden av MC-kulturen, vise at vi er en STOR del av befolkningen og også en stor og NATURLIG del av trafikkbildet. Det å kjøre sykkel er ikke bare utrolig gøy og effektivt, men også et miljøvennlig alternativ.

Vel møtt til Bjerkebanen og Oslo Open 24 mai, og husk det har aldri vært viktigere enn NÅ å vise hvor vi står!!!

Mer informasjon på www.osloopen.com

Comments Closed